Adres: Lange Voorhout 6, 2514 ED Den Haag, Zuid-Holland Vanwege werkzaamheden aan de site is het tijdelijk niet mogelijk om in te loggen. Telefoon: 070 312 18 20

Over Rix-Pay

Rix-Pay is dé online betaaldienst van de West-Holland Escrow Services B.V. (WHE). Deze onafhankelijke en zelfstandig optredende betaaldienstverlener biedt gerichte betaaloplossingen voor de zakelijke en de consumenten markt. Bekijk hier enkele voorbeelden waar Rix-Pay zekerheid biedt.

Onafhankelijk en betrouwbaar

Rix-Pay voert haar dienst uit samen met de Stichting Uitvoering Escrow Services. Deze onafhankelijke stichting derdengelden beheert de rekening(en) waarop de gelden worden ontvangen. Deze structuur garandeert neutraliteit en financiële betrouwbaarheid voor al uw transacties. Daarnaast biedt Rix-Pay bescherming van een stichting derdengeldenrekening waardoor het geld altijd bij de rechthebbenden terecht komt.

Veiligheid en privacy

Rix-Pay behandelt de gegevens en informatie van haar klanten strikt vertrouwelijk en zorgvuldig. Deze informatie zal uitsluitend gebruikt worden voor uitvoering van de betaaldienst. Daarnaast is de website van Rix-Pay beschermd met een SSL certificaat (https://). SSL Zorgt dat data beveiligd verzonden wordt en niet leesbaar is voor derden.